Glassroots wordt versterkt met de komst van Els De Clercq als partner.
Met meer dan 20 jaar ervaring in consulting, strategie, leidinggeven en projectmanagement in corporate, politieke en non-profit omgevingen heeft ze een zeer breed netwerk van professionele relaties in de Belgische politiek, media, academische en bedrijfswereld kunnen uitbouwen.
Els studeerde rechten in Gent en Harvard Law School en Corporate Finance aan de Vlerick management school.
Ze werkte bij McKinsey&Co en was adjunct-kabinetschef van de Federale Minister van Telecommunicatie en overheidsbedrijven.
Later vervulde ze verschillende senior rollen bij Proximus en Microsoft. Zij was mede-oprichtster van de business accelerator Idealabs in Antwerpen en oprichtster van Netwerk Ondernemen. Zij stond anderhalf jaar aan het hoofd van CoderDojo Belgium net voor ze Glassroots vervoegde.
Op deze manier wordt het multi-stakeholder aanbod van Glassroots versterkt.

Elke Jeurissen, die mee aan de wieg stond en Glassroots mee succesvol maakte verlaat het bedrijf. Elke gaat organisaties en bedrijven versterken in hun programma’s rond inclusief leiderschap en haar communities Fierce Ladies en 72Hours Reload verder uitbouwen.
Cato en Elke blijven samen de Coalitie van bedrijven en organisaties die meer meisjes wil inspireren tot STEM richtingen verder uitwerken.

Ik wens Elke dan ook van harte te bedanken voor het boeiende traject, de fantastische samenwerking maar zeker ook voor de warme vriendschap die verder blijft duren.

Wij spreken graag met u af om na te gaan hoe een multi-stakeholder aanpak uw bedrijf of organisatie kan versterken, bel of mail ons.