Klankbord

Glassroots stelt twee types Klankborden voor: de Stakeholder Board en de Youth Board.

Stakeholder Board

Glassroots biedt de mogelijkheid om naast je eigen Raad van Bestuur ook een Stakeholder Board te organiseren.

Die Stakeholder Board is samengesteld uit stakeholders en experten die worden gekozen in functie van de actuele uitdaging die je bedrijfsmanagement heeft en aan de Board wil voorleggen. Op die manier krijg je heel gerichte feedback en kan je snel handelen.
Een stakeholder board kan per semester of ad hoc bijeengebracht worden en naargelang het onderwerp variëren in aantal en type deelnemers.
Op deze manier blijft je bedrijf zich permanent voeden met een scherpe blik van buitenaf op de eigen uitdagingen of trends in de maatschappij.

Heb je nood aan een klankbord binnen jouw organisatie of bedrijf?

Youth Board

De generatie van de Millennials sijpelt geleidelijk aan binnen in de bedrijven en organisaties. Toch zijn ze nog niet talrijk vertegenwoordigd in de organisaties waardoor hun stem niet altijd gehoord wordt.

De jongste generatie, de “alpha”- generatie is nog lang niet aan werken toe maar heeft toch een enorme invloed op de maatschappij door hun grote activiteit op sociale media. Honderden onder hen zijn echte influencers met ontelbare volgers. Wat denken zij over je organisatie, je producten en diensten, je strategie en waarden? Wat zullen zij binnenkort van hun werkgever verlangen, wat zal hen motiveren om bij jou te komen werken?
Glassroots stelt voor jou een Youth Board samen waarin je met die jongeren in dialoog kan gaan over zeer gerichte onderwerpen die verband houden me je bedrijf, producten, maatschappelijke uitdagingen en trends.

Referentie

Tip: Klik op de referentie bij deze dienst voor een beschrijving van de opdracht, aanpak en resultaten.

Essencia

Jongeren interesse in chemie studies en sector opwekken

FAQ items aan het laden...