Kennisdeling en inspiratie

Glassroots deelt zijn kennis en inspireert via Keynotes, Workshops en Trainingen.

Keynotes

Over Shared Leadership

Boek een keynote bij Glassroots en laat je inspireren door Glassroots’ methodologie en cases en zijn visie over Shared Leadership, het nieuwe normaal van leidinggeven.

Wat kan je verwachten?

De outside view binnen de organisaties brengen en leren van een verscheiden groep van actoren/stakeholders die een impact hebben op jouw organisatie, is de manier om het verschil te maken in de wereld waarin verandering de enige constante is.

In zijn interactieve keynote over Shared Leadership, gidst Glassroots jou door zijn 3 belangrijkste principes en deelt het de takeaways van de talrijke change projecten waarop Glassroots werkte met leiders in de publieke en private sector sinds 2012.

Glassroots verzorgde meer dan 100 keynotes over dit onderwerp bij o.a. STIMA, Kortom, VOKA, BLOSO, Exchange vzw, BNPParibasFortis, KBC, GDF Suez, Erasmus Hogeschool, Microsoft, EOS Aremas, ELIA, Accenture, VDAB, VOV, Disney …

Shared Leadership

Bring the outside world inside.

Bottom up approach driven by diversity.

Collaborative – shared goals, ownership, results.

Over Deliberatieve Democratie

Cato Léonard is ook veel gevraagde spreekster over Deliberatieve Democratie en sprak onder meer voor het Parlement in Rome, de Europese Commissie, het Stadhuis Parijs voor Eurocities, de Digital Enlightment Conference over Deliberatieve democratie on-en offline, het Vlaams Parlement, …

Workshops

Glassroots zet ook regelmatig tailormade workshops op voor managementteams, directiecomités of Raden van Bestuur.

Trainings

Gedurende een training krijg je de methodologie van Glassroots aangeleerd en krijg je ook een diep inzicht in enkele van Glassroots referenties. Dat alles pas je toe in cases geënt op jouw uitdagingen en ambities. Glassroots geeft je eerlijke feedback en ook je medewerkers fungeren als klankbord.

Help Glassroots zijn keynotes of workshops of trainings te co-creëren met jou

Glassroots beschouwt het delen van zijn expertise in open innovatie, co-creatie, samenwerking en burgerparticipatie als deel van zijn job. Mocht jij ervaring hebben in change mangement, dan weet je ondertussen dat alle projecten verlopen met vallen en opstaan, door “learning by doing”.
Contacteer Glassroots als je een interessant verhaal hebt, een moeilijke case hebt afgewerkt of lessen hebt getrokken waarvan je vindt dat Glassroots die moet kennen om ze te kunnen delen met andere leiders. Het is voor Glassroots een plezier jouw tips & tricks te integreren in het Glassroots betoog.

Wil je geïnspireerd worden? Neem gerust contact op.