Leadership circle

Het is eenzaam als bedrijfleider aan de top. Glassroots helpt je die eenzaamheid te doorbreken in een Leadership Circle voor jou als katalysator binnen je bedrijf of organisatie.

Met een beperkte groep van enkele zeer diverse leiders kom je samen in een veilige omgeving waarbij telkens een algemene of specifiek complex vraagstuk vanuit trends of vanuit jouw organisatie  wordt voorgelegd aan de anderen.
De delers vormen een kritisch klankbord en geven elk vanuit hun achtergrond (academisch, profit, overheid, non-profit) hun visie over mogelijke oplossingen. Je komt verrijkt en geruggesteund uit het proces en je hebt een complete outside-in analyse gekregen.
De Chatham House Rules worden gehanteerd om discretie te verzekeren.

Omwille van de uitzonderlijke situatie als gevolg van de Corona crisis organiseren we de Glassroots Leadership Circle online.

Laat op deze pagina je email adres na en dan brengen we je op de hoogte van de nieuwe data.

De eerste Glassroots Leadership Circle online had als onderwerp: Werk en Gezondheid in corona crisis en nodigde daarbij Pierre Van Damme – Epidemioloog en Michel Halet – CEO Partena Professional om deel te nemen aan het gesprek met diverse leiders.
Hieronder enkele getuigenissen van de deelnemers:

Hou mij op de hoogte

E-mailadres
 

Rond een maatschappelijk relevant thema als covid19 en de impact op onze maatschappij, CEO’s vanuit diverse sectoren virtueel samenbrengen om hen te laten kennis te delen, ideeën te toetsen, perspectief te bieden is een waardevol initiatief.

Karine Moykens
Secr.-Gen. Dep. Welzijn Vlaanderen

Sterk initiatief om te blijven netwerken in Corona-tijden met vernieuwende inhoud en divers panel

Joost Germis
Kabinetschef Schepen Economie Antwerpen

In de Glassroots Leadership Circle word je door de brede samenstelling van de gesprekspartners uitgedaagd om je business en de aanpak van uitdagingen voorje organisatie in een ruimer perspectief oplossingsgericht te bekijken.

Katrien Van Eeckhoutte
Directeur Concertgebouw Brugge

De Glassroots Leadership Circle is een uniek intermenselijk platform om in een serene en vertrouwelijke omgeving diepere inzichten te verwerven en van gedachten te wisselen met een grote diversiteit aan experten en leiders.

Paul Van Cotthem
Turnleaf

Heb je vragen over onze Leadership Circle?

Contacteer ons