Glassroots Leadership Circle – derde editie

Acht diverse leiders leren van elkaar op vier avonden onder het motto ‘Destroy and grow your business’. Maak jaar tijd voor inzichten van buitenaf en laat je uitdagen. Inspiratie beyond the box, beyond consulting en toch op niveau tijdens de derde editie van onze Glassroots Leadership Circle. Schrijf je nu in via deze link en we houden je op de hoogte van de nieuwe data


Screen Shot 2018-08-20 at 11.11.51 


Wat mag je verwachten?

  • We gaan de slag met een vaste groep van 8 leiders met een diverse en complementaire achtergrond. Geen concurrenten uiteraard, maar in elk geval een mix van mensen uit de profit, non-profit, overheid, academische en culturele sector, aangevuld met 1 vreemde eend in de bijt
  • De invalshoek is DESTROY AND GROW YOUR BUSINESS. Tijdens een cyclus van een jaar komen we 4 keer samen en staat een andere leider, lid van de Glassroots Leadership Circle, met zijn of haar organisatie centraal
  • Tijdens de sessie gaan de andere leden op zoek naar bedreigingen en opportuniteiten die jouw relevantie in de toekomst kunnen maken of kraken. Ons doel? Je meenemen in een pittige discussie waarin je je comfortzone even verlaat en met open blik naar de toekomst kijkt.
  • We hanteren voor deze dialogen de ‘Chatham House Rule’. Dit betekent dat we in vertrouwen met elkaar praten en dat geen enkel element uit het gesprek naar buiten wordt gebracht
  • Data derde editie  volgen

    Inschrijvingen

Wil je deel uitmaken van deze editie van de Glassroots Leadership Circle en futureproof blijven als organisatie en als leider, meld je dan nu aan via deze link.
Prijs: 1.600 euro excl. BTW voor een jaarcyclus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s