Glassroots Leadership Circle

Confrontatie met leiders uit andere sectoren brengt vernieuwende inzichten. Elkaar uitdagen betekent elkaar ontwikkelen. En dat is exact wat we doen tijdens de tweede editie van onze GLASSROOTS LEADERSHIP CIRCLE vanaf 14 november. Acht diverse leiders leren van elkaar op vier avonden onder het motto ‘Destroy and grow your business’. Maak dit najaar tijd voor inzichten van buitenaf en laat je uitdagen. Inspiratie beyond the box, beyond consulting en toch op niveau.
Schrijf je nu in via deze link.


Screen Shot 2018-08-20 at 11.11.51 


Wat mag je verwachten?

  • We gaan de slag met een vaste groep van 8 leiders met een diverse en complementaire achtergrond. Geen concurrenten uiteraard, maar in elk geval een mix van mensen uit de profit, non-profit, overheid, academische en culturele sector, aangevuld met 1 vreemde eend in de bijt
  • Het thema voor dit werkjaar is DESTROY AND GROW YOUR BUSINESS. Tijdens een cyclus van een jaar komen we 4 keer samen en staat een andere leider, lid van de Glassroots Leadership Circle, met zijn of haar organisatie centraal
  • Tijdens de sessie gaan de andere leden op zoek naar bedreigingen en opportuniteiten die jouw relevantie in de toekomst kunnen maken of kraken. Ons doel? Je meenemen in een pittige discussie waarin je je comfortzone even verlaat en met open blik naar de toekomst kijkt. Cato Leonard en Elke Jeurissen, oprichters van Glassroots leiden alles in goede banen
  • We hanteren voor deze dialogen de ‘Chatham House Rule’. Dit betekent dat we in vertrouwen met elkaar praten en dat geen enkel element uit het gesprek naar buiten wordt gebracht
  • Data tweede editie – Leadership Circle: 14/11/18, 12/2/19, 4/4/19 en een datum begin juni die we samen nog vastleggen, telkens van 19u tot 22u.

Inschrijvingen

Wil je deel uitmaken van de tweede editie van de Glassroots Leadership Circle en futureproof blijven als organisatie en als leider, meld je dan nu aan via deze link. Deze tweede cyclus gaat van start op 14 november, 19u-22u in Den Breckpot in Mechelen. Je betaalt 1.600 euro excl. BTW voor een jaarcyclus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s