Get inspired and book a keynote speech

Ontzettend bedankt voor de inspirerende lezing en workshop van gisteren. De leden hebben erg enthousiast gereageerd op deze interactieve opzet. Ook zijn er daadwerkelijk connecties ontstaan die wellicht in de toekomst voor samenwerking gaan zorgen! Rob Lemmens, FoodService Network.

Cato spreker VOKA sept 2013Elke Jeurissen en Cato Léonard, de oprichters van Glassroots, worden regelmatig uitgenodigd als sprekers over stakeholder samenwerking, open innovatie, change management en co-creatie. Aan de hand van tal van voorbeelden uit hun boek ‘Vreemdgaan voor managers’ leggen ze uit hoe je slim kan samenwerken met externe partners om je doel te bereiken.

In dit interview krijgt u een goed beeld van hun verhaal.

Ze spraken o.a. reeds voor het MOVI congres van de Vlaamse overheid, de VOKA Business Club, het VVSG Zorgcongres, Borders to Cross in Amsterdam, de Boekenbeurs, Flanders in Shape, KAURI , ADM, de Failing Forward Conferentie van startups.be, het CXO Leadership Forum (video), het Internationaal Marketingcongres van STIMA, VKW, de Faculty Club in Leuven, de Sociale Innovatiefabriek, VKW Limburg, de Artevelde Hogeschool, Foodservice Network, bij Vlerick, het Vlaams EnergieAgentschap, DeltaLloyd, etc.

Wil u hen zelf boeken als spreker voor interne workshops of keynote speeches, dan kan dat via cato.leonard@glassroots.com of elke.jeurissen@glassroots.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s