Get inspired and book a keynote speech

Ontzettend bedankt voor de inspirerende lezing en workshop van gisteren. De leden hebben erg enthousiast gereageerd op deze interactieve opzet. Ook zijn er daadwerkelijk connecties ontstaan die wellicht in de toekomst voor samenwerking gaan zorgen! Rob Lemmens, FoodService Network.

Cato spreker VOKA sept 2013Elke Jeurissen en Cato Léonard, de oprichters van Glassroots, worden regelmatig uitgenodigd als sprekers over stakeholder samenwerking, open innovatie, change management en co-creatie. Aan de hand van tal van voorbeelden uit hun boek ‘Vreemdgaan voor managers’ leggen ze uit hoe je slim kan samenwerken met externe partners om je doel te bereiken.

In dit interview krijgt u een goed beeld van hun verhaal.

Ze spraken o.a. reeds voor het MOVI congres van de Vlaamse overheid, de VOKA Business Club, het VVSG Zorgcongres, Borders to Cross in Amsterdam, de Boekenbeurs, Flanders in Shape, KAURI , ADM, de Failing Forward Conferentie van startups.be, het CXO Leadership Forum (video), het Internationaal Marketingcongres van STIMA, VKW, de Faculty Club in Leuven, de Sociale Innovatiefabriek, VKW Limburg, de Artevelde Hogeschool, Foodservice Network, bij Vlerick, het Vlaams EnergieAgentschap, DeltaLloyd, etc.

Wil u hen zelf boeken als spreker voor interne workshops of keynote speeches, dan kan dat via cato.leonard@glassroots.com of elke.jeurissen@glassroots.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s