‘Vreemdgaan voor managers’ genomineerd als Managementboek van het jaar

Eerste boek voor Elke Cato boeklancering Het boek ‘Vreemdgaan voor managers’ van auteurs Cato Léonard en Elke Jeurissen, de oprichters van Glassroots, is genomineerd als Nederlandstalig Managementboek van het jaar 2014. Uit een lijst van 250 boeken gepubliceerd in Vlaanderen en Nederland werd door een professionele jury een longlist van 45 titels gekozen. Screen Shot 2014-02-26 at 14.21.15Het boek toont hoe organisaties door samenwerking met hun omgeving doelen kunnen realiseren. De unieke methodologie die ze ontwikkelden, wordt geïllustreerd aan de hand van meer dan 50 nationale en internationale praktijkvoorbeelden. De auteurs reiken je ook handige tools aan die zo inzetbaar zijn. Het boek is uitgegeven bij Lannoo Campus. Je kan het kopen in de boekhandel of online bestellen via deze link http://bit.ly/12RJ5AJ. Het is ook verkrijgbaar als e-book via itunes. Het boek wordt als handboek gebruikt binnen enkele opleidingen aan de Katholieke Hogeschool Leuven en HOWEST Kortrijk. Een korte videoimpressie van de boeklancering in september 2013 kan u hier bekijken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s